Doi poliţişti locali din Cluj-Napoca au fost filmaţi în timp ce se întorceau, încărcați cu pungi pline cu mâncare de la KFC, spre autospeciala parcată neregulamentar şi lăsată cu girofarul pornit.

Incidentul s-a petrecut în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, iar imaginile au fost publicate marți pe reţelele de socializare.

În videoclip se vede cum cei doi oameni ai legii se întorc la autospeciala de poliţie, pe care au lăsat-o parcată aiurea și, în plus, cu girofarul în funcțiune, având pungi pline cu mâncare inscripţionate cu logo-ul lanțului de restaurante fast-food KFC.

„Dacă eu aş opri acolo (n.r. zona centrală) cu avariile pornite şi aş merge la KFC, ăia doi "poliţişti" ar sări cu amenda şi ar chema să-mi ridice maşina. Dar ei erau într-o operaţiune specială de umplere a burţilor şi atunci totul e permis", a scris un bărbat care a publicat filmarea în care cu cei doi poliţişti pe Twitter.

Nu este clar dacă agenții se aflau în timpul serviciului, însă în imagini se vede clar că aceștia poartă uniforme.

După ce imaginile au devenit „virale” pe internet, Primăria Cluj-Napoca a demarat o anchetă internă. „Potrivit procedurilor legale, sesizarea a fost trimisă Comisiei de disciplină din cadrul instituției. Aceasta va verifica împrejurările în care s-a petrecut fapta, urmând să stabilească sancţiunea", a transmis Primăria potrivit site-ului Stiridecluj.ro.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!