O echipă a clubului bihorean Basti Box participă în acest sfârşit de săptămână în Polonia la întrecerile unui turneu pugilistic internaţional, Memorialul Jerzy Hady, competiţie programată în perioada 27 – 29 octombrie, în orașul Mielec.

Antrenorul Sebastian Silaghi s-a deplasat cu opt pugilişti, care vor lua startul la patru categorii. 

În proba masculină de elită, clubul bihorean este reprezentat de Rareş Dumitrescu, care va concura la categoria +92 kg, la schoolboys vor lua startul Horațiu Hanțic (sportiv născut în anul 2010), în cadrul categoriei 66 kg, şi Ciprian Gogan, în limitele categoriei 48 kg.

La tineret masculin, bihorenii de la Basti Box au deplasat patru sportivi, pe Marian Onuţă (născut în 2005) şi Emerik Chirică (născut în 2006), ambii urmând a concura în cadrul categoriei 63,5 kg, Istvan Szucs (născut în 2006), care va concura la categoria 75 kg, şi Demis Dărău (născut în 2006), care va lua startul în limitele categoriei 80 kg.

În fine, la juniori masculin, Basti Box va fi reprezentat la turneul din Polonia de Alexandru Manci, sportiv născut în anul 2008, care va lua startul în cadrul categoriei 70 kg.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!