După mai puțin de două săptămâni de când a fost montată la Baza Tineretului, masa curbată de teqball și-a găsit practicanți în Oradea, iar unii dintre ei au decis chiar să reprezinte oraşul la prima ediție a Cupei Joma, care s-a desfășurat pe 29 august, la Complexul de Agrement și Sport ”Mureșul” din Târgu Mureș.

Este vorba despre un dublu, alcătuit din Neluțu Maticaș, fost luptător MMA, și Neluțu Creț, care a jucat fotbal și este un talentat jucător de fotbal-tenis.

Evoluând în proba de dublu, sub titulatura Liberty, cei doi au lăsat o bună impresie în competiția mureșeană, unde au fost prezenți cei mai buni jucători de teqball din România, respectiv Szecsi Barna (numărul 3 mondial), Gyorgydeak Apor (numărul 8 mondial) și Lazar Zsolt (numărul 23 mondial).

Duo-ul orădean a câştigat primul meci cu 2-0 la seturi, după care l-a pierdut pe cel de-al doilea, cu 1-2.

Pentru un loc în semifinale, bihorenii de la Liberty au întâlnit dublul Ilyes Szabolcs – Lazar Zsolt. Adversarii orădenilor au câștigat primul set cu 12-9, iar cel de-al doilea a revenit tot jucătorilor din Tg. Mureș, dar la minge decisivă: 12-11 cu precizarea că orădenii au contestat la 11-10 o minge controversată care ar fi trimis disputa în decisiv.