Aşa cum au anunţat anul trecut, conducătorii clubului CSM Oradea au înscris până la urmă o echipă de seniori în competiţiile organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Acest aspect nu l-au făcut însă de unii singuri, ci în parteneriat cu un club nou înfiinţat, Clubul Atletic Oradea 1910.

"CSM Oradea şi Clubul Atletic Oradea 1910 au semnat un protocol de colaborare. Obiectul acestuia este de a avea un corespondent la nivel de seniori, întrucât la ora actuală secţia de fotbal a Clubului Sportiv Municipal cuprinde exclusiv grupe de copii şi juniori", se arată în comunicatul emis vineri de clubul CSM.

În baza protocolului semnat, CSM Oradea a oferit un număr consistent de jucători echipei de seniori Clubul Atletic Oradea 1910, care s-a înscris în ediţia 2017-2018 la nivelul Ligii a 5-a. Este vorba despre componenţi ai echipelor de juniori de la CSM Oradea, care vor evolua în această competiţie.

"Obiectivul echipei în sezonul 2017/18 va fi promovarea în Liga a 4-a", se mai arată în comunicatul celor de la Clubul Sportiv Municipal.

Acestea susţin că vor reveni cu mai multe amănunte referitor la acest parteneriat în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc săptămâna viitoare.

De menţionat că CSM Oradea deţine mai multe grupe de copii şi juniori, iar Clubul Atletic Oradea 1910 este un club de fotbal recent înfiinţat, care însă vrea să ducă mai departe tradiţia începută de celebrul CAO, club care a intrat în istorie, după ce a câştigat campionatul în două ţări, România şi Ungaria.