Reprezentanţii Master Judo Club Tora Oradea au avut din nou evoluţii bune şi la întrecerile ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Judo pentru veterani, competiţie care a fost găzduită, la finele săptămânii trecute de Complexul Olimpic Român de la Izvorani şi care s-a desfăşurat în organizarea Federaţiei Române de Judo.

După evoluţii, componenţii Master Judo Club Tora Oradea şi-au adjudecat patru titluri de campioni naţionali, un titlu de vicecampion naţional, cucerind totodată două medalii de bronz. 

Principalii performeri ai delegaţiei orădene au fost: Aurel Gavriş la M4 +100kg, Tanca Roman la M5 +100 kg, Iulian Almăjanu la M3 81 kg şi Tudor Moţiu la M3 – 66 kg, cu toţii clasaţi pe primul loc şi deveniţi campioni naţionali.

Pe locul II şi vicecampion national a devenit Nagy Cristian la M3 – 73 kg. Pe treapta a III-a a podiumului au urcat Cristian Derecichei la categoria M4 (73 kg) şi Toth Ştefan Robert la M2 (81 kg), în timp ce locul 5 a fost ocupat de Marius Magalea care s-a clasat pe locul V.

Filmările luptelor de pe tatami pot fi vizualizate pe site-ul Federaţiei.

De menţionat că antrenamentele Master JC Tora Oradea sunt coordonate de sensei Aurel Pleş şi Alexandru Chirilă. Aceştia au ţinut să precizeze că deplasarea la Izovrani a fost susţinută în parte din sponsorizări din partea unor firme conduse de alţi judoka veterani, precum Cabinetul Medogin al dr. Petru Chitulea sau firmele Pro Edilnis Sălard şi CarCover.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!