În această săptămână, capitala minifotbalului european se mută la Oradea. În acest sens, încă de duminică seară, după ce s-a încheiat jocul de baschet dintre CSM CSU Oradea și echipa din Szolnok, Arena Antonio Alexe a fost preluată de organizatorii turneului final al EMF Champions League.

Astfel, au început lucrările de montare a gazonului sintetic omologat FIFA, necesar desfășurării în condiții optime a meciurilor de minifotbal programate la Arena Antonio Alexe, prima sală din România care suferă o astfel de transformare. Lucrările continuă și în cursul zilei de luni, după care echipele vor putea începe antrenamentele.

Festivalul de minifotbal de la Oradea debutează miercuri dimineață cu meciurile Cupei Liceelor, cele opt echipe fiind împărțite în două grupe. Competiția se va desfășura în 6 și 7 septembrie la Arena Antonio Alexe şi va reuni echipele: LPS Bihorul, CN Onisifor Ghibu, LT 1 Cădea, LT Alexadru Roman Aleșd, în cadrul Grupei A, respectiv LT GC Iuliu Maniu, LT Lucian Blaga, CN Samuil Vulcan Beiuș şi LT Horea Marghita, în Grupa B.

Meciurile din grupe au loc miercuri de la ora 08:30, iar finalele sunt programate pentru joi, de la ora 14:00.

EMF Champions League va debuta miercuri, 6 septembrie, de la ora 16, cu meciul dintre campioana României, Ajax Dulcissimo Galați și croații de la Servis Velika Gorica.

Ceremonia de deschidere este programată tot la Arena Antonio Alexe, în cursul serii de miercuri, începând cu ora 20.

De la ora 21, va intra pe teren campioana europeană en-titre, formaţia AEK Oradea la meciul de debut cu italienii de la Nottingham Forest Livorno.

Reamintim că meciurile din cadrul turneului final EMF Champions League și EMF Master se vor desfășura la Arena Antonio Alexe și la Baza Tineretului (din incinta LPS Bihorul Oradea), iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!