Locuitorii din zona Parcului Salca nu mai au o seară liniştită. Oamenii se plâng că seară de seară tinerii petrec în parcarea de la capătul parcului, iar şoferii îşi "forjează" maşinile făcând drifturi.

"Indiferent dacă plouă, ninge sau este senin, seară de seară grupuri de persoane se adună în parcare pentru distracţie: drifturi, liniuţe, muzică", a reclamat BIHOREANULUI o orădeancă. 

Aceasta a şi filmat într-o seară, pe la ora 22, o maşină fâcând drifruri în parcare şi a sesizat asta Primăriei. Orădeanca a avut surpriza că constate că aplicaţia municipalităţii Oradea City Report a respins înregistrarea ei.

Contactaţi de BIHOREANUL, reprezentanţii Poliţiei Locale Oradea, instituţie către care dorea orădeanul să îşi înainteze reclamaţia, şi-au declinat responsabilitatea. "Sesizarea trebuie înaintată Poliţiei Rutiere, care are opt echipaje în teren şi poate interveni imediat. Noi avem un singur echipaj şi acela cu alte atribuţii", a declarat directorul Poliţiei Locale Oradea, Cristian Beltechi.

Sesizați de BIHOREANUL, reprezentanţii poliţiei orădene au promis că vor lua măsuri. "Poliţiştii rutieri vor verifica în următoarele zile cele sesizate, dar s-ar putea să nu fie nimeni acolo. Rugămintea noastră către orădeni este să ne anunţe la numărul de urgenţă 112 când au loc astfel de fapte pentru a putea trimite de urgenţă un echipaj la faţa locului. În astfel de cazuri trebuie intervenit rapid, în câteva minute", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa.