Oradea Festifal 2022 s-a încheiat, duminică seară, cu un somptuos foc de artificii, după un concert antrenant al celor de la Carla’s Dreams. Ultima seară a Oradea Festifall a adus în centrul Oradiei cel mai numeros public din cele trei zile: peste 25.000 de participanți, după unele estimări.

Lista concertelor de duminică seară a fost deschisă de trupa locală Fraţii Jdieri (foto jos), după care pe scenă a urcat Macanache. După o nouă reprezentare a proiecţiilor de tip video mapping pe clădirea Vulturul Negru, cel mai aşteptat moment al serii a fost concertul Carla’s Dreams.

Frații Jdieri

Foto: Szilagyi Lorand

Sute de adolescenţi au stat în primele rânduri, cântând fiecare piesă alături de artişti. "Eroina", "Tequilla", "N-aud" sau "Victima" au fost câteva dintre piese care i-au încâlzit pe cei din public.

Artiştii s-au simţit în elementul lor, având parte de cel mai înflăcărat public din cele trei zile de festival, așa că s-au dezlănţuit pe scenă. "Felicitări vouă pentru atitudinea pe care o aveţi vizavi de oraşul în care trăiţi", le-a spus orădenilor solistul trupei, mulţumind pentru căldura cu care formaţia a fost primită.

Carla's Dreams la Oradea

Foto: Szilagyi Lorand

De altfel, duminică a fost seara cu cei mai mulţi spectatori la Oradea Festifall 2022. Un reprezentant al forţelor de ordine a estimat că în Piaţa Unirii şi în Piaţa Ferdinand au fost prezenţi circa 25.000 de oameni, mai mulţi chiar şi decât ziua de vineri, când a concertat Inna.

Seara s-a încheiat cu un somptuos foc de artificii (video jos), care a colorat cerul de deasupra Oradiei şi i-a făcut pe cei prezenţi să vrea să surprindă totul cu telefoanele mobile.

Piaţa Unirii a început să se golească în jurul orei 22.30.

Pentru mulţi orădeni, însă, distracţia a continuat în zona de mâncăruri din Piaţa Ferdinand, unde a fost încins un adevărat party cu DJ.

În altă ordine de idei, tot duminică, cei care au dorit au putut vizita și o expoziție inedită de artă digitală în cadrul Palatului episcopiei Greco-Catolice (foto sus), mistuit de incendiu.

Vezi mai jos care a fost atmosfera în cea de-a treia zi de Oradea Festifall!

Pe de altă parte, rețelele de socializare s-au umplut de imagini spectaculoase, inclusiv din drone care au survolat tot centrul Oradiei.

Foto: Emil Boțcău

Foto: Emil Boțcău

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!