Sala de sport a Colegiului Naţional „Onisifor Ghibu” din Oradea va găzdui în acest sfârşit de săptămână jocurile turneului cu numărul 2 din cadrul seriei vestice a Diviziei A2 la volei masculin, competiţie unde şi Oradea are o echipă participantă.

Este vorba despre ACS Pro Volley, echipă de seniori nou formată, dar care s-a descurcat surprinzător de bine la primul turneu, care a avut loc la Arad, la finele lunii octombrie, şi unde a obţinut două victorii din trei posibile.

Clubul orădean este acum gazda celui de-al doilea turneu, care este programat în perioada 25-27 noiembrie.

Vor participa patru din cele cinci echipe ale seriei, respectiv: CS Oţelul Roşu, CSU UV Timişoara, SCM Zalău şi ACS Pro Volley Oradea. Nu ia parte la acest turneu CS Provolei Arad, care conform regulamentului competiţiei are liber în această etapă.

Vineri, jocurile sunt programate în partea a doua a zilei, cu începere de la ora 16, când CS Oţelul Roşu se va duela cu CSU UV Timişoara, pentru ca de la ora 18, voleibaliştii de la ACS Pro Volley Arad să îi aibă ca adversari pe cei de la SCM Zalău.

Etapa a II-a este programată sâmbătă, când, de la ora 11, CSU UV Timişoara va juca în compania celor de la SCM Zalău, iar de la ora 13, ACS Pro Volley Oradea va întâlni echipa CS Oţelul Roşu.

În fine, ultima etapă, cea cu numărul 3, este programată duminică, tot de la ora 11. În primul meci al zilei, CS Oţelul Roşu va evolua în compania celor de la SCM Zalău, pentru ca de la ora 13, ACS Pro Volley Oradea să dispute partida cu CSU UV Timişoara.

Antrenorul echipei orădene este Daniel Todoran, iar lotul de jucători pe care acesta îl are la dispoziţie este format din: Emanuel Lung, Adrian Holhoş, Moisa Abrudan, Geany Miclăuş, David Pusta, George Drăgan, Raul Ilieş şi Alexandru Pop, Ruben Boţ, Liviu Ştiop, Darius Ghiulan, Tudor Bogdan, Vlad Puşcaş, Greorge Al-Stefanil, Darius Ciatău, Octavian Toia, Denis Bichilie, Sergiu Popa şi Bogdan Croitoru.

Conform antrenorului Daniel Todoran, obiectivele pentru acest prim sezon sunt "formarea unei echipe competitive pentru nivelul seniorilor, promovarea tinerelor talente, atragerea susţinătorilor şi iubitorilor voleiului, dar şi participarea la turneul de promovare în Divizia A1".

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!