În acest sfârşit de săptămână, vineri şi sâmbătă, la Oradea va avea loc Campionatul Naţional de volei pe plajă PRIMA 2022, competiţie care este organizată de către L.P.S. Bihorul, sub egida Federaţiei Române de Volei.

Întrecerile se vor desfăşura în cadrul bazei sportive a Liceului cu Program Sportiv, unde sunt amenajate două terenuri de volei pe plajă.

Startul întrecerilor este programat vineri dimineaţă, la ora 9.30, meciurile urmând a fi programate până seara la ora 20. 

Duminică vor avea loc semifinalele şi finalele, în intervalul orar 9-13.

După cum transmit organizatorii, vor participa cele mai bune 16 echipe din ţară, atât la masculin cât şi la feminin, echipe care vor juca după sistemul cu dublă eliminare la fiecare categorie.

"După nenumărate competiţii organizate la Oradea de-a lungul timpului, organizarea finalei Campionatului Naţional de volei pe plajă destinat juniorilor sperăm să fie un eveniment reuşit, pe care vă invităm să-l urmăriți. Desemnarea campionilor naţionali la această categorie ne dorim să fie începutul unui reviriment al voleiului pe plajă bihorean", au transmis antrenorii orădeni Zoltan Kovacs şi Paul Szabo-Alexi, într-un comunicat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!