Spațiile verzi amenajate din Oradea sunt prea „tentante” pentru oamenii certați cu legea și cu bunul-simț.

La câteva zile după ce o femeie a fost filmată în timp ce fura flori din grădina Episcopiei Greco-Catolice din Oradea, scene similare au fost surprinse de alte camere de supraveghere, pe Bulevardul Dacia, la numărul 14.

La parterul blocului de aici are sediu firma Fiscal Online SRL, care a amenajat spațiul verde din vecinătate. Acest teren este în proprietatea Primăriei, iar societatea comercială l-a luat în grijă, amenajându-l și întreținându-l.

În noaptea de duminică spre luni, chiar cu câteva minute înainte de miezul nopții, o femeie a pus gând rău acestei zone verzi.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate de Fiscal Online SRL arată o femeie care, inițial, trece pe lângă zona verde și se oprește pe trotuar, lăsând jos mai multe pungi de mari dimensiuni pe care le căra pe brațe.

Apoi, femeia a mers, discret, spre zona verde, de unde a scos din pământ mai multe plante, pe care le-a pus într-o pungă de culoare albă. În câteva minute, „operațiunea” a fost finalizată, iar hoața a plecat cu tot cu flori.

Reprezentanții firmei spun că paguba se ridică la aproape 300 de euro, în amenajarea întregului spațiu societatea investind peste 2.500 de euro. Totuși, nu au depus plângere împotriva femeii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!