În acest sfârşit de săptămână, de vineri până duminică, la Dumbrăviţa, lângă Timişoara, se desfăşoară cea de-a şasea etapă din Circuitul Naţional Liga de Padel. 

La competiţie, Oradea a trimis cinci echipe, două dintre ele la cel mai înalt nivel, cel al profesioniştilor. E vorba despre perechile Andrei Dărăban & Bogdan Sturzu, respectiv Horia Matei & Alex Stohor. La nivelul 2 vor debuta într-o competiţie de nivel naţional doi foşti jucători de tenis: Ciprian Filip şi Răzvan Copil. La nivelul 3, campionul judeţean al amatorilor, Spiros Baltsavias va face pereche, în premieră, cu Florin Sârb. De asemenea, în proba de dublu-mixt Oradea mizează pe tandemul format din Alexandra Dărăban şi Ionuţ Berindea. 

Programul etapelor din Liga de Padel 

După etapa din Timiş, caravana Ligii de Padel se va muta, cu etapa a 7-a la Cluj (la Winers Sport Club, în perioada 15-17 iulie), apoi etapa a 8-a va avea loc la Bucureşti (Padel Mania, 16-18 septembrie), etapa a 9-a va readuce padelul de nivel naţional la Oradea (Padel Arena, 28-30 octombrie), pentru ca ultima etapă, a 10-a să se desfăşare la Zărneşti (18-20 noiembrie). 

Ultima competiţie a anului se va desfăşura în perioada 18-20 decembrie la Padel Arena din Oradea, cu trofeul Cupa României pe masă. Ca urmare, Padel Arena Oradea va mai găzdui o etapă din circuitul naţional (după cea din luna mai) şi tot la arena orădeană se va încheia şi sezonul 2022, odată cu finala Cupei României.

Cu gândul la Amsterdam

În altă ordine de idei, cei mai buni jucători orădeni, Andrei Dărăban şi Bogdan Sturzu, vor reprezenta Padel Arena Oradea la World Padel Tour Amsterdam. „Este etapă din Circuitul Mondial. Ne punem speranţe pentru Andrei şi Bogdan şi îi sprijinim cu tot ce ne stă în putinţă să ne reprezinte cu succes într-un turneu la care vor fi prezenţi cei mai buni jucători ai lumii", a declarat Spiros Baltsavias (foto), promotorul Ligii de Padel Oradea. 

Competiţia din Olanda, ţinta dublului orădean, se va desfăşura în perioada 25 septembrie – 2 octombrie. Amintim că debutul într-o etapă naţională la profesionişti cei doi orădeni au câştigat competiţia. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!