Asociaţia pentru promovarea turismului în Oradea şi în regiune, cu sprijinul municipalitaţii orădene, va promova oferta turistică comună Oradea – Băile Felix la Târgul Internaţional de Turism Ferien Messe care va avea loc în perioada 14 - 17 ianuarie la Viena.

"Cu mai bine de 150.000 de vizitatori, mii de reprezentanţi ai celor mai importanţi operatori de turism, 780 de expozanţi din 70 de ţări, Târgul Internaţional de Turism Ferien Messe – Viena este cel mai mare şi mai important eveniment de profil din Austria în această perioadă", se menţionează într-un comunicat al asociaţiei.

Oradea şi Băile Felix vor fi promovate cu sprijinul Biroului pentru promovare şi informare turistică a României din Viena prin intermediul celei de a doua ediţii a materialului "Oradea – Capitala Art Nouveau şi a Băilor Termale", prin pachete turistice special create pentru acest târg de către partenerii asociaţiei, cât şi prin întâlniri cu agenţii de turism, bloggeri şi ziarişti de profil.

Oradea şi Băile Felix îşi vor prezenta oferta turistică în standul României. Cu o suprafaţă de 150 metri pătraţi, standul cu numărul cu numărul 0505 din hala A reuneşte peste 25 de expozanţi din toată ţara şi găzduieşte expoziţii de artă populară şi ateliere de creaţie.

Următorul târg de turism la care va fi promovată oferta comună Oradea – Băile Felix va avea loc în perioada 9 – 10 februarie la Tel Aviv în Israel.