Poliţiştii Serviciului Rutier Bihor au reţinut, miercuri, un orădean de 36 ani prins băut şi fără permis de conducere la volanul unui autoturism cu numere false, iar joia aceasta a fost prezentat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, orădeanul a fost reţinut după ce în urma analizelor de sânge, medicii au constatat că bărbatul are o alcoolemie de 1 g/l alcool pur în sânge.În plus, poliţiştii au descoperit şi că, în ultimele luni, orădeanul a mai fost prins în ipostaze similare.

"În perioada septembrie-octombrie 2010, suspectul a fost depistat în trafic în două rânduri la volanul unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false, fără a poseda permis de conducere, ocazii cu care şi-a declinat şi o identitate falsă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

În cursul zilei de joi, bărbatul, Liviu Paul Urugiuc, unul dintre veteranii ţepelor cu file cec fără acoperire, a fost prezentat la Judecătoria Oradea, magistraţii emiţând mandat de arestare preventivă pentru 9 zile pe numele acestuia.