Deşi a fost singura reprezentantă a Clubului Sportiv Redpoint Oradea la Cupa României la field, competiţie de tir cu arcul desfăşurată în perioada 31 iulie - 1 august, la Aninoasa, în judeţul Hunedoara, Bernadett Haragos (foto stânga) a arătat o formă foarte bună de pregătire şi şi-a adjudecat locul I la categoria junioare compound (CJW).

Performanţa tinerei orădence este cu atât mai mare cu cât are doar 15 ani şi este cadetă, dar ea concurat la o categorie net superioară, junioare 18+.

De notat că în tirul cu arcul proba de field implică trageri la ţinte situate la distanţe cunoscute şi necunoscute, deseori nemarcate, deseori în păduri sau teren accidentat, ceea ce face mult mai dificil tirul decât în probele de target.

Distanţa maximă cunoscută la care a tras sportiva C.S. Redpoint a fost de 60 m, iar distanţa maximă necunoscută 55 m, iar unghiul maxim a fost de 45°. Cu toate acestea, Bernadett Haragos a reuşit să se instaleze confortabil în fruntea clasamentului, cu 298 de puncte, urmată de două sportive de la CSM Bacău, cu 288 respectiv 286 de puncte, aducând acasă trofeul la junioare.

Astfel, Redpoint Oradea a ocupat locul 5 în clasamentul general pe cluburi.