Denisa Moşincat, orădeanca de 22 de ani membră a corului Fiat Lux, va cânta în emisiunile live ale emisiunii "Vocea României" de la Pro TV.

După ce la audiţiile pe nevăzute a făcut furori, impresionându-i pe toţi cei patru antrenori din concursul televizat, Denisa a adunat laude şi sâmbătă seară, când a avut proba duetului.

Orădeanca a cântat împreună cu o tânără de 16 ani, Ana Maria Bucşă, melodia Naughty Boy, "La la la", iar momentul a fost intens aplaudat. "Tu ai o voce bine centrată, luminoasă", i-a spus orădencei Loredana Groza.

Totuşi, duetul a născut contre între antrenori, Loredana şi Marius Moga reproşându-i lui Brenciu că nu a ales o piesă potrivită pentru cele două concurente şi că nici nu le-a îndrumat cu cele mai bune sfaturi.

În final, dintre cele două, Brenciu a ales-o pe Denisa, aşa că orădeanca va cânta şi în următoarele emisiuni. Din 1 decembrie, competiţia trece în a treia etapă, cea a probelor live, când concurenţii vor fi votaţi şi de public.

"Nu ştiu de ce plâng, cred că sunt lacrimi de fericire. Cred că niciodată nu am transpirat atât pe scenă. Sunt foarte fericită", a declarat Denisa în cadrul emisiunii.

Vezi aici cum a cântat orădeanca!

Citeşte pe aceeaşi temă şi articolul "O orădeancă a făcut furori la "Vocea României" (VIDEO)"