Sportiva orădeană Giulia Popa, componentă a clubului CSM Oradea, ia parte în această săptămână, în perioada 26-30 octombrie, la Selecţia Naţională de la categoria 11 ani feminin, turneu care se desfăşoară la Bucureşti.

Potrivit unei informări a clubului CSM Oradea, tenismena de la CSM a fost repartizată în Grupa B a fazei finale, numărându-se între primele opt sportive ale competiţiei organizate sub egida Federaţiei Române de Tenis.

Mai mult, Giulia este cotată cap de serie numărul 1 şi a trecut în tabloul calificărilor de Karina Maria Capuzu, sportivă pe care a întrecut-o clar, la capătul a două seturi, cu 6-1, 6-0.

În Grupa B, Giulia Popa le va avea ca adversare pe Bianca Maria Plescan, Ioana Ştefania Boian şi Sara Victoria Bălan. Se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare, iar primele două clasate se vor califica în semifinale, pentru ca ultimele două să joace în turneul locurilor 5-8.

Selecţia Naţională de la categoria 11 ani feminin a reunit la start primele 13 sportive din ierarhia naţională, dar şi primele două sportive din clasamentul categoriei 10 ani, respectiv o sportivă aleasă de către antrenorul federal.