Sportiva clubului orădean ACS White Lion, Maia Mureşan, a devenit vicecampioană naţională la Taekwondo WT, după ce în cadrul întrecerilor Campionatului Național de Copii si Cadeți, care s-a desfăşurat la Bucureşti, a ocupat locul al doilea la categoria -35 kg U12 feminin.

Competiţia desfăşurată în această săptămână la Sala Polivalentă din Capitală a reunit la start peste 450 de sportivi, care au luptat pentru titlul de campion național la clasa A, respectiv titlul de campion republican la clasa B. 

Clubul orădean ACS White Lion a fost reprezentat de patru sportivi, trei sportivi la clasa B și un sportiv la clasa A.

Maia Mureșan, de la categoria U12 feminin -35 kg, a luptat la clasa A și a reușit să obțină titlul de vicecampioană națională, după ce s-a situat pe locul 2 la finalul competiției.

Cei trei sportivi care au luptat la clasa B, Luca Jambor, Antonia Lascu și Efrem Oprea, nu au reușit să câștige medalii, dar au avut evoluții bune.

„Chiar dacă ne-am dorit mai multe medalii, evoluția sportivilor a fost bună și foarte bună. Copiii sunt într-o perioadă de acumulare și orice experiență îi poate ajuta, chiar dacă se întorc acasă fără un loc pe podium. Obiectivul clubului nostru pe acest an este să avem câți mai mulți sportivi medaliați la Campionatul Balcanic de Taekwondo WT, competiție ce se va desfășura în Oradea la sfârșitul lunii noiembrie. Mulțumim Federației Române de Taekwondo WT și părinților pentru susținere", a mai precizat antrenorul clubului orădean  ACS White Lion, Daniel Bîrneţ.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!