Sportiva orădeană de la CSM Patricia Goina a cucerit medalia de bronz cu echipa României de U16 la Tennis Europe Winter Cups by Head, competiţie care s-a desfăşurat în Portugalia, la Lousada, între 7 și 10 februarie.

Patricia Goina a făcut parte din echipa României la categoria 16 ani fete, obținând locul al III-lea, dintr-un total de opt formaţii participante.

La această categorie, România a trecut de Israel cu 3-0 în sferturile de finală, apoi a cedat cu Elveţia, scor 0-3. Astfel, tricolorele au ajuns în finala mică, unde s-au duelat cu Bulgaria. Echipa ţării noastre s-a impus cu 3-0, adjudecându-şi medaliile de bronz.

În disputa cu Bulgaria, sportiva legitimată la CSM Oradea a câştigat meciul cu Mihaela Tsoneva, cu scorul de 6-1, 5-7 şi 6-4.

În meciurile anterioare, cu Israel şi Elveţia, Patricia a evoluat în proba de dublu, obţinând o victorie şi o înfrângere.

Din echipa României de la această categorie de 16 ani feminin a făcut parte şi Ionuţ Hodişan, un alt orădean, antrenor la CSM, care a fost căpitanul nejucător.