Tinerele sportive orădene de la clubul CSM Oradea şi-au încheiat misiunea la puternicul turneu de tenis Transilvania Masters, competiţie rezervată categoriei de 18 ani feminin, care s-a desfăşurat la Zalău, între 19 și 21 februarie.

La turneu - "unul privat, dar organizat în condiţii foarte bune şi care a oferit meciuri şi experienţe relevante sportivelor prezente", după cum precizează site-ul clubului CSM Oradea - au participat trei sportive legitimate la clubul bihorean şi anume Floriana Popovici, Patricia Goina şi Anamaria Coroiu.

Cel mai bun rezultat l-a înregistrat Patricia Goina, care a obţinut trei victorii în cele patru meciuri susţinute.

Patricia s-a impus în faţa colegei de club Anamaria Coroiu cu 6-1, 6-2, a câştigat apoi meciul cu Briana Szabo, scor 6-0, 5-3 (retragere), după care a cedat cu 1-6, 5-7 în faţa jucătoarei Cara Meşter, pentru ca în ultima dispută să câştige meciul cu Ioana Lung, cu 7-5, 6-3. La final aceasta s-a clasat pe locul 3. 

Floriana Popovici s-a situat pe locul 5, după ce a obţinut o victorie în trei meciuri susţinute, în timp ce Anamaria Coroiu a încheiat tuneul pe locul 6, cu două înfrângeri, în două dispute.