Orădeanul Andrei Timoce (legitimat acum la Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti) a cucerit medalia de bronz la întrecerile Campionatului Național de Spada pentru Seniori, care s-a desfășurat la Satu Mare, în perioada 4-6 mai.

Timoce a ocupat locul III, dintr-un total de 50 de sportivi înscriși. El a fost învins în semifinale de Alin Sbircia (de la CSU Craiova), care a și câștigat competiția. De menționat că și în 2017 tot, Andrei a cucerit tot medalia de bronz la Naționalele de seniori.
Alți doi orădeni, Kristof Bagdan, medaliatul cu bronz la CN de Speranţe din 2017, și Sebastian Vlad Naghi, ambii de la LPS Bihorul, s-au clasat pe locurile 40 și 44. Kristof are aproape 16 ani, iar Sebastian Vlad va împlini 14 ani. Ambii sunt pregătiți de antrenorul Nicolae Ille.
În Superliga pe echipe, Andrei Timoce s-a clasat pe locul 2 cu echipa CS Dinamo București. Aceasta a fost formată din Andrei Timoce, Dorin Băzăvan, Adrian Dabija și Josef Marinhger. Concursul pe echipe a fost câștigat de CSM Satu Mare, la start fiind prezente 8 echipe, care au evoluat după sistemul fiecare cu fiecare.

De precizat că în trecut Andrei Timoce a cucerit mai multe titluri de campion cu echipa CSM Oradea, precum și o medalie de argint la Cupa Campionilor Europeni din 2007 cu echipa CS Crișul Oradea. De asemenea, Timoce are mai multe participari la Campionatele Mondiale și Europene de Seniori.