Tânărul şi talentatul pugilist bihorean Angelo Covaci, component al clubului Gym Mar Strong Oradea, unde este pregătit de antrenorul Viorel Crăciunea, a plecat luni în cantonament cu lotul naţional de juniori.

Sportivul se va afla, timp de două săptămâni, în pregătiri centralizate la munte, la Izvorul Rece din Predeal, alături de cei mai buni pugilişti juniori din ţară.

Acolo, orădeanul se va antrena cu tehnicianul Dorel Simion, urmând a pregăti turneul care se va desfăşura în luna februarie, în Serbia, "un turneu puternic, cu participanţi din ţări precum India, SUA, Armenia şi Rusia", după cum a declarat chiar pugilistul.

Sportivul bihorean - care nu uită să le mulţumească lui Ion Marin, patronul clubului Gym Mar Strong, pentru sala de antrenament, dirigintei sale de la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul", Otilia Cadar, şi sponsorului său Romeo Corbuţ - va mai participa în acest an şi la alte stagii şi competiţii cu lotul naţional.

"Începem pregătirea pentru competiţiile internaţionale care vor urma, iar după Cupa României, din luna mai, vom avea un stagiu de pregătire de două luni pentru Campionatul European de Juniori", a mai spus Angelo, care se află în ultimul an de juniorat, urmând să treacă apoi la tineret, dar gândul său se îndreaptă deja către Olimpiada de la Bejing din 2022, unde poate ajunge dacă va ocupa cel puţin locul 5 la Campionatul Mondial.