Joi seară, în jurul orelor 20, Adrian Fedoreac s-a urcat la volanul autoturismului şi a plecat, fără să spună ceva ori să lase vreun bilet. Familia l-a aşteptat degeaba în noaptea respectivă, iar a doua zi, dimineaţa, când angajaţii tarabelor din piaţă au sunat că bărbatul nu a venit să le aducă marfă, copiii şi soţia acestuia s-au speriat şi au sunat la Poliţie.

"A plecat de acasă şi-a închis ambele telefoane, nu şi-a luat nici cartea de identitate", a declarat soţia sa, care spune că nu înţelege ce s-a întâmplat. Asta mai ales că bărbatul nu mai lipsise de acasă şi nici nu avea vreun motiv să dispară. "Nu avea probleme de sănătate, nu era în duşmănie cu alte persoane. Avem o mică afacere, cu două tarabe în Piaţa Cetate", a spus poliţiştilor şi fiul lor.

Misterul morţii afaceristului nu a fost dezlegat deocamdată nici de poliţişti. Necropsia efectuată la Serviciul de Medicină legală a exclus varianta omorului şi a relevat că Adrian Fedoreac a murit intoxicat cu monoxid de carbon. "Am verificat autoturismul, însă nu am găsit vreun bilet lăsat de persoana decedată ori vreun alt înscris care să explice gestul său. Vom audia familia, dar după înmormântare", a spus BIHOREANULUI unul din poliţiştii care se ocupă de caz.

Cadavrul lui Adrian Fedoreac a fost găsit sâmbătă seară în jurul orei 19 pe drumul comunal dintre localităţile Cetariu şi Tăutelec, într-un autoturism Opel roşu. Poliţiştii au descoperit că bărbatul s-a sinucis montând un furtun la ţeava de eşapament pe care mai apoi l-a introdus pe geamul din spate al autoturismului. Lângă victimă au fost găsite două sticle goale de vodcă şi mai multe pahare goale de cafea, semn că bărbatul a petrecut ore bune în autoturism, făcându-şi curaj înainte de a-şi pune capăt zilelor.