Tânărul sportiv al clubului CSM Oradea Harris Kopanyi s-a întors cu trofeul aferent locului I de la turneul de tenis dotat cu Trofeul Sătmarului, competiție care s-a desfășurat la Satu Mare, la finele săptămânii trecute.

Orădeanul a evoluat în cadrul categoriei 12 ani băieți, unde s-a impus în toate cele patru partide susținute. Mai întîi, Harris a dat peste Octavian Pușcaș, pe care l-a învins cu scorul de 6-0, 6-1. Apoi l-a avut ca adversar pe Șerban Babeti, de care a trecut cu 6-3, 6-2.

În semifinale, orădeanul s-a confruntat cu Cristian Chiciudean, pe care l-a învins și mai clar, cu 6-1, 6-0, pentru ca în ultimul meci să-l aibă ca adversar pe Samuel Sleam, jucător pe care l-a învins destul de ușor, de asemenea, cu 6-2, 6-2.

Născut pe 16 ianuarie 2008, Kopanyi se situează pe locul 54 în ierarhia națională la categoria 12 ani masculin. După cum informează site-ul oficial al clubului CSM Oradea, Kopanyi a mai câștigat în această toamnă Trofeul Marc - Cupa Albalact de la Cluj, în cursul lunii septembrie.