A fost stabilit primul câştigător! Orădeanul Ilias Laszlo a fost desemnat marţi câştigătorul unui voucher care permite o zi de acces la aquapark pentru doi adulţi şi doi copii sub 14 ani.

Contribuabilul are la dispoziţie 30 de zile să îşi revendice premiul, în caz contrar acesta urmând să revină uneia din cele două rezerve stabilite cu ocazia extragerii computerizate.

Potrivit unui comunicat al municipalităţii, extragerea, la care au fost înscrişi 745 de contribuabili care şi-au plătit impozitul online pe site-ul Primăriei www.oradea.ro sau prin aplicaţia pentru mobil MobilPay din Google Play Store, s-a făcut pentru plăţile online efectuate în perioada 13-19 februarie.

La prima extragere din campania  "Plăteşte impozitul online şi câştigă o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea" au fost înscrişi doar contribuabilii care şi-au stins integral obligaţiile fiscale pentru anul în curs.

Declanşarea campaniei care urmăreşte stimularea orădenilor să îşi plătească impozitul online şi să reducă pe cât posibil cozile la ghişeele de plată a dus la o creşte a plăţilor prin internet.

"În prima săptămână de campanie, numărul persoanelor care au plătit impozitul online pe site-ul Primăriei sau pe aplicaţia pentru mobil Mobile Pay s-a mărit cu 35% faţă de săptămâna anterioară demarării campaniei, respectiv de la 553 de plătitori online, persoane fizice şi juridice, în perioada 6-12 februarie, la 745 de plătitori online în perioada 13-19 februarie", se menţionează în comunicatul Primăriei.

Începând din 13 februarie, municipalitatea pune la bătaie şapte premii săptămânale constând fiecare în câte un bilet de familie pentru o zi la aquapark-ul Oradea. Următoarea extragere va avea loc pe 2 martie.