Sportivul orădean Laviniu Chiș a devenit campion național la tineret în proba de semimaraton, în urma desfășurării la Craiova, pe 29 aprilie, a ediției din acest an a Campionatul Național de semimaraton.

La aceste întreceri, județul Bihor a fost reprezentat de o delegație ce a cuprins atleți ce au concurat atât la categoria de tineret cât și la cea de seniori.

Bihorenii au avut, în cele din urmă, o comportare meritorie, cel mai bun rezultat find obținut de Laviniu Chiș, care s-a situat pe primul loc la tineret.

Legitimat la CSM CSU Oradea și antrenat de Robert Olah, Laviniu a terminat cursa în timpul de o oră, 8 minute și 14 secunde. Performanța este demnă de apreciat, în condițiile în care el a revenit după o accidentare.

De asemenea, la seniori, echipa CSU Oradea a ocupat locul IV. Formația bihoreană i-a avut în componență pe: Laviniu Chiș, Eduard Hercuț și Călin Laza.

Pe această cale, delegația orădeană dorește să aducă mulțumiri celor de la Feed Food Delivery, pentru sprijinul acordat în perioada pregătirilor.