Sportivul orădean Márk Csiszer s-a întors cu medalia de bronz de la întrecerile Campionatului Naţional de Box U22, care s-au desfăşurat la Târgu Mureş, în perioada 7-10 august.

La start s-au aliniat 30 de cluburi, afiliate la Federaţia Română de Box, printre care s-a numărat şi Clubul Sportiv Crişul Oradea, reprezentat de sportivul Márk Csiszer, antrenat de Viorel Crăciunea.

Márk a concurat la categoria de +92 kg, unde a câştigat primul meci împotriva adversarului Edmund Potinca, de la C.S. Unirea Iaşi, fiind învins apoi în semifinale de Paul Magdaş, legitimat la CSM Zalău, cel care a şi câştigat această categorie de greutate.

Ca urmare, sportivul clubului Crişul a ocupat locul III şi şi-a adjudecat medalia de bronz.

Delegaţia orădeană a fost însoţită de către Radu Pleş, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Bihor, care a avut şi funcţia de delegat general din partea Federaţiei Române de Box la această competiţie.        

"Este o mândrie acest rezultat, mai mult, fiind vorba de o categorie de seniori, acolo unde ştim cu toţii că miza este mult mai mare. Márk este un sportiv care a revenit în competiţie după doi ani de absenţă, cu o scurtă perioadă de pregătire. Fiind un sportiv foarte ambiţios, respectând cu precădere programul de periodizare, întocmit de antrenorul Viorel Crăciunea, a reuşit să urce pe podium, obţinând un binemeritat loc III, pentru care îl felicităm atât pe el cât şi pe antrenorul Crăciunea!", a declarat Pető Dalma Csilla, directorul C.S. Crişul Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!