Sportivul orădean Mihai Dringo de la CSU CSM a reuşit să obţină medalia de argint la întrecerile Campionatului Balcanic de atletism în sală, competiţie care s-a desfăşurat în weekend la Istanbul, în Turcia.

Dringo a făcut parte din echipa de ştafetă 4×400 metri a României, unde i-a avut colegi pe Gabriel Voicu, Denis Toma şi Vlad Dulcescu. Rezultatul acestora, de 3 minute, 16 secunde şi 9 sutimi, i-a poziţionat pe podium, pe poziţia secundă, fapt care le-a adus medaliile de argint.

Orădeanul este antrenat de Robert Olah, iar în acest an s-a mai remarcat şi în proba de 400 metri individual de la Campionatele Naţionale de sală pentru tineret şi seniori, de la Bucureşti, unde a obţinut argintul la tineret şi bronzul la seniori.

La Campionatul Balcanic de atletism în sală, de la Istanbul, delegaţia României a obţinut, în total, 12 medalii, terminând pe locul al patrulea în clasamentul pe medalii, cu 2 medalii de aur, 5 de argint şi 5 de bronz.

Ţara gazdă, Turcia, a ocupat primul loc, cu 7 medalii de aur, 4 de argint şi 4 de bronz, urmată de Ucraina, cu 4-6-4, şi de Bulgaria, cu 3-1-1.

Medaliile de aur ale delegaţiei României au fost obţinute de Anamaria Nesteriuc, la 60 m garduri, şi de Andrea Miklos la 400 m.