Sportivul orădean Raul Cherecheş s-a remarcat la întrecerile Campionatului Mondial de karate intercluburi desfăşurat în Italia, la Velletri, lângă Roma. Legitimat la Palatul Copiilor-Shogunul Oradea, acesta s-a întors cu două medalii de aur, cucerind, astfel, titlul mondial la ambele probe la care a concurat.

Pregătit de soţii Ioan (8 DAN) şi Elena (4 DAN) Vaida, Raul Cherecheş s-a impus la individual în probele de kumite "sanbon shobu" 16-17 ani cadeţi -75kg şi kumite "shobu ippon" 18-20 ani juniori.

Competiţia organizată de Federaţia Italiană de Karate şi ajunsă la ediţia a XII-a a reunit la start peste 1500 de sportivi din 40 de ţări.

De precizat că întrecerile au avut loc în perioada 30-31 ianuarie, iar karateka din Austria, Olanda, Polonia, România, Rusia şi Slovenia au fost prezenţe constante pe podiumul de premiere al concursului.

Invitaţii de onoare şi promotorii acestui campionat au fost maestrul Giacomo Spartaco Bertoletti, conducător al  federaţiei World Ju-Jitsu Federation (WJJF), maestrul Daniele Lazzarini, în calitate de vicepreşedinte şi secretar general al consiliului de administraţie al  federaţiei internaţionale, precum şi maestrul Stefano Pucci, membru în Comitetul Tehnic Internaţional.