Ciclistul echipei orădene Carcover Racing Team, Raul Sînza, un rutier cunoscut din cursele de maraton mountain bike, fiind şi vicecampion naţional în exerciţiu, a confirmat şi în cursele de şosea. După un debut excelent în Turul Ciclist "Sunny Beach" din Bulgaria, orădeanul a obţinut locul secund în cursa de o zi, Cupa Timişoarei, în concursul profesioniştilor!

Concursul, în format Criterium, s-a desfăşura pe un traseu urban în zona Iulius Mall, astfel încât spectatorii s-au putut bucura de desfăşurarea evenimentului ciclist pe întreaga sa durată. Ediţia a II-a a competiţiei a reprezentat şi o premieră naţională, având în vedere că a fost inclusă în traseu şi parcarea subterană, ceea ce a conferit o spectaculozitate ridicată competiţiei.

Raul Sînza a fost depăşit doar de cunoscutul ciclist al Stelei, timişorean la origine, Daniel Crista (locul 2 în clasamentul sprinterilor în Turul Bihorului 2017), dar s-a situat înaintea colegului acestuia, Mihai Băbăiţă.

"Argintul" lui Raul a fost completat de alte două medalii, cucerite de orădeni, în cursa rezervată cicliştilor juniori (15-18 ani). Învingătorul, Radu Gligor (Voinţa Arad) a fost urmat de David Urs (Velo Sport Oradea) şi Dragos Maliţa (Carcover).

De menţionat faptul că fondul de premiere a fost de 6.000 lei, pe lângă multe alte premii şi bonuri valorice oferite de către sponsori.