Tânărul fotbalist orădean Ricardo Fărcaş, fiul antrenorul Florin Fărcaş, jucător care aparţine acum clubului olandez Ajax Amsterdam, a înscris, în week-end, primul său gol la echipa naţională de juniori sub 18 ani a României.

Ricardo participă în aceste zile cu echipa U18 a României la un turneu amical în Suedia, acolo unde a marcat, în jocul pe care tinerii tricolori l-au susţinut în compania selecţionatei similare a Slovaciei. Partida a fost câştigată de jucătorii români, care s-au impus cu scorul de 4-1, iar Fărcaş, care a fost folosit ca mijlocaş central de selecţionerul Florin Bratu, a deschis scorul, cu o lovitură de cap, în minutul 42.

Celelalte goluri ale tricolorilor au fost înscrise de Antonio Sefer, în minutele 63 şi 65 şi Nandor Tamas, în minutul 84. Slovacii au marcat în minutul 56, prin Marian Pisoja.

De menţionat că în primul meci al turneului din Suedia, România U18 a remizat cu scorul de 1-1, în disputa cu Norvegia. Om de bază al naţionalei, Ricardo Fărcaş a fost integralist şi în această confruntare.

În ultimul joc, echipa României întâlneşte, luni, selecţionata ţării gazdă, Suedia.