Două tinere sportive orădene s-au situat pe podium la întrecerile Cupei Corona, prima competiţie naţională de scrimă din această toamnă, rezervată copiilor şi categoriei de speranţe.

Întrecerile, desfăşurate la Braşov, în perioada 5-10 septembrie, în oranizarea ASC Corona din localitate, au reunit la strat peste 200 de sportivi de la majoritatea cluburilor de scrimă din ţară, la toate cele trei arme, la feminin şi masculin, la categoriile de vârstă: U9, U11 şi U13 la floretă şi sabie şi U10, U12 şi U14 la spadă.

Vineri, 8 septembrie, în sala de sport a Şcolii Generale nr. 19 din Braşov au avut loc şi probele de spadă feminin la U10 şi  U12, unde au concurat cele două orădence, Andreea Muntean şi Alexandra Drăgan, ambele de la LPS Bihorul.

Andreea Muntean a avut o comportare foarte bună, încheind pe primul loc concursul de la categoria rezervată sportivelor sub 10 ani, în timp ce Alexandra Drăgan s-a situat pe locul III la U12, intrând în posesia medaliei de bronz. Locul I a fost adjudecat la această probă de Ariana Nemeş (CS Satu Mare).

Cele două sportive orădene de la LPS Bihorul sunt antrenate de Nicolae Ille.