Desfăşurate pe 4 septembrie, la Baza Sportivă "5x5 Fotbal", pe unul din terenurile sintetice, unde a fost amenajat un ring, întrecerile ediţiei a V-a a Cupei Gym Mar Strong la box au programat 12 meciuri, care au reunit sportivi de la şase cluburi din ţară şi din Ungaria. Astfel, au fost prezenţi reprezentanţi de la cluburile DVSC Debreţin, Voinţa Satu Mare, Voinţa Cluj, Universitatea Cluj, Crişul Oradea şi Gym Mar Strong Oradea, clubul organizator.

Competiţia a fost rezervată atât copiilor, cât şi cadeţilor, juniorilor şi celor de la tineret, dar marea majoritate a celor 12 meciuri au fost câştigate de orădeni, care s-au impus în 8 confruntări.

La categoria 30 kg copii, Angelo Covaci, de la Gym Mar Strong, l-a învins la puncte, decizie 3-0, pe Gabril Garbovan de la Universitatea Cluj. La 34 kg copii, Andreas Ştiubea (Crişul Oradea) l-a învins tot la puncte, cu 3-0, pe Darius Ardelean (Voinţa Satu Mare).

Iată şi celelalte rezultate:

36 kg copii: Patrik Buzaş (Crişul Oradea) îl învinge la puncte, cu 3-0, pe Sebastian Târnăvan (Voinţa Cluj)

52 kg copii: Orlando Ştiubea (Crişul Oradea) îl învinge la puncte, cu 3-0, pe Matyas Nagyosi (Voinţa Cluj)

43 kg cadeţi: Alin Crişan (Voinţa Cluj)învingător la puncte, cu 3-0, în faţa lui Zoltan Bernath (DVSC Debrecen)

46 kg cadeţi: Alexander Kaicza (Gym Mar Strong Oradea) a câştigat la puncte, cu 3-0, în faţa lui Patrik Lakatos (DVSC Debrecen)

46 kg juniori: Istvan Nagy (Universitatea Cluj) s-a impus la puncte, cu 2-1, în faţa lui Kevin Lakatos (DVSC Debrecen)

48 kg juniori: Florentin Petrof (Voinţa Cluj) s-a impus prin TKO în faţa lui Radu Ghicean (Voinţa Satu Mare)

52 kg juniori: Dănuţ Cotuna (Crişul Oradea) s-a impus la puncte, cu 3-0, în faţa lui Attila Bernath (DVSC Debrecen)

52 kg juniori: Antonio Zigler (Voinţa Satu Mare) a câştigat, după ce Laszlo Bernath (DVSC Debrecen) a fost descalificat (pugilistul maghiar şi-a muşcat adversarul!)

75 kg juniori: Claudiu Birău (Gym Mar Strong Oradea) s-a impus la puncte, cu 3-0, în faţa lui Viktor Varga (DVSC Debrecen)

60 kg tineret: Sebastian Foghiş (Gym Mar Strong) a câştigat la puncte, cu 2-1, în faţa lui Dorin Doghi (Universitatea Cluj).