Bajor Andor se mută pe strada Cucului. Conform unei hotărâri de Consiliu Local adoptată în luna ianuarie, porţiunea cuprinsă între numerele 60 şi 62T din strada Cucului va purta numele pamfletarului, dramaturgului şi traducătorului orădean. Modificarea va afecta porţiunea de stradă de la numerele 60 şi 60A - 60S, respectiv 62 şi 62A - 62T.

Potrivit legii, cheltuielile cu schimbarea documentelor de identitate ale locuitorilor de pe noua stradă Bajor Andor vor fi suportate din bugetul local.

Conform unui comunicat al municipalităţii gratuitatea amintită este valabilă doar în perioada 28 februarie - 14 martie. Orădenii care nu se prezintă în această perioadă la ghişeele Biroului de Evidenţă a Persoanelor pentru preschimbarea documentelor de identitate o vor face ulterior pe propria cheltuială.

Cererile pentru eliberarea noilor cărţi de indentitate însoţite de documentele aferente, precum şi cererile de scutire de la plata taxelor legale, se vor depune la ghişeul 2 din cadrul BEP.

Rebotezarea unei părţi din strada Cucului din cartierul Episcopia a fost decisă după ce locuitorii străzii iniţiale cu numele Bajor Andor, care se află în vecinătatea Căii Sântandreiului, au cerut Consiliului Local rebotezarea acesteia cu o denumire românească.

Consilierii locali au dat curs cererii locuitorilor în şedinţa de la sfârşitul lunii ianuarie, când această stradă a fost redenumită Veteranilor, urmând ca denumirea Bajor Andor să fie atribuită unei străzi nou create.