Sportivii clubului Combat Gym Oradea au obţinut rezultate marcante la întrecerile Campionatului Național de Kickboxing, care a avut loc în 16 martie la Ploieşti.

Competiţia, organizată sub egida Federației Române de Freestyle Kickboxing, a reunit la start 440 de sportivi de la 57 de cluburi din întreaga țară.

Clubul orădean a fost reprezentat de trei sportivi care „au adus rezultate de excepție atât pentru club, cât și pentru Oradea”, după cum a transmis, într-un comunicat Florin Pintea, preşedintele şi antrenorul principal al Combat Gym.

Beniamin Iluţ a devenit, în premieră, triplu campion național, după ce acesta a reuşit să se impună la toate cele trei probe, de K-1, K-1 light și Kick, probe disputate la categoria 11-12 ani, -40 kg.

La rândul său, Levente Kovacs a devenit campion național pentru prima oară, la proba de K-1, categoria 17-18 ani, -95 kg, după ce, în finală a obținut o victorie spectaculoasă prin TKO.

Nicu Ghitaș, sportiv al aceluiași club orădean, şi-a adjudecat titlul de vicecampion național la seniori, după ce s-a clasat pe locul II la categoria -80 kg.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!