Sportivii clubului Combat Gym Oradea au avut rezultate remarcabile la întrecerile Campionatului Mondial WFC - WKL - WBL ce a avut loc în Ungaria, la Baja, pe parcursul weekendului trecut. Competiția a întrunit peste 350 de sportivi din 14 țări și 65 de organizații sportive, ce au luptat la cinci discipline.

Cei trei sportivi ai clubului au reușit rezultate istorice, Beniamin Iluţ, participând la categoria cadeţi -42 kg, a devenit triplu campion mondial la probele de Muay Thai, K-1 și K-1 light şi vicecampion mondial la Boxing.

La rândul său, Levente Kovacs a devenit campion la juniori +91 kg K-1 și vicecampion mondial la probele de K-1 light și Boxing.

De asemenea, Ştefan Munteanu a devenit vicecampion mondial K-1 la adulți -63,5 kg.

Împreună, sportivii clubului au strâns patru medalii de aur și patru de argint, plasând clubul orădean pe locul 7 din 65 în clasamentul general pe medalii. Pe naţiuni, echipa României s-a clasat pe locul 2, după ţara gazdă Ungaria, cu 39 de medalii.

Totodată, Beniamin Iluţ a fost desemnat cel mai valoros sportiv al turneului, obținând locul 1 la medalii individual.

„Aceste rezultate confirmă munca și dedicarea continuă a sportivilor de performanță ai clubului. Mulțumim pe această cale organizatorului, Andras Mezofi și WFC Ungaria, pentru invitație și pentru o organizare excelentă, dar și părinților și susţinătorilor pentru încrederea acordată”, a transmis Clubul orădean Combat Gym printr-un comunicat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!