Clubul Wolf Oradea a participat cu 16 sportivi la întrecerile ediţiei a II-a a Cupei Balcanice la Taekwon-do ITF, competiţie care s-a desfăşurat în perioada 10-12  noiembrie în localitatea slovenă Podcetrtek - Terme Olimia.

Sportivii clubului orădean condus de Harascsák Gyula - 5 Dan s-au numărat printre cei 530 de competitori care s-au aliniat la această Cupă. Aceştia au reprezentat 44 de cluburi din 11 țări.

Din România au participat 10 cluburi, printre care și Clubul Sportiv Wolf Oradea, cu cei 16 sportivi care au avut o prestație excelentă, reuşind să îşi adjudece 21 de medalii, dintre care 11 au fost de aur, 5 de argint și 5 de bronz.

Pe lângă acestea, Kalmár Erik Attila a fost desemnat cel mai bun sportiv pre-junior la masculin, iar Daria Crina Gui a fost desemnată cea mai bună sportivă pre-juniori la feminin.

De asemenea, la finalul competiției conducătorul clubului Wolf a preluat trofeul pentru locul 3 în clasamentul general al rezultatelor!

Iată însă clasările pe podium reuşite de sportivii orădeni de la CS Wolf la Cupa Balcanică din Slovenia:

Locul I: Balog Erik, Gui Daria (2), Kalmár Erik (2), Toromba Christian, Gui Denisa, Bajgyik Baranyi Botond, Molnár Balázs, Cornea Luca şi Szabó Alexa

Locul II: Cornea Larisa, Cornea Casandra, Gui Denisa, Borz Cristian şi Erdei Anna

Locul III: Gui Daria, Cornea Larisa, Câmpean Maya, Halász Anna şi echipa de juniori masculin la luptă.

„Felicitări tuturor pentru aceste rezultate remarcabile!  Ne apropiem de finalul anului, sportivii sunt tot mai obosiți, dar acești 16 sportivi au avut puterea de a se concentra asupra meciurilor ca să iasă învingători. Munca noastră începe să fie apreciată din ce în ce mai mult și în străinătate! Felicitări încă o dată, suntem mândri de voi!”, a transmis antrenorul şi preşedintele clubului Wolf Oradea, Harascsák Gyula - 5 Dan.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!