Clubul Sportiv Wolf Oradea a deplasat la Târgu Mureş, la întrecerile Cupei Jaguar Open la Taekwon-do ITF, din perioada 24-26 noiembrie, 25 de sportivi, care s-au întors cu multe medalii.

În total, elevii antrenorului Harascsák Gyula - 5 Dan (care este şi preşedintele clubului) şi ai instructorilor Gergely Ákos - 3 Dan, Tálinger Alex - 3 Dan şi Linder Ábel - 1 Dan au reuşit să cucerească 27 de medalii, dintre care 8 au fost de aur, 7 de argint și 12 de bronz.

Cei 25 de sportivi de la Wolf Oradea s-au numărat printre cei 367 de concurenţi proveniţi de la 19 cluburi din țară și din Republica Moldova.

Pe lângă clasările pe podium, la finalul competiției, clubul orădean a mai primit şi un premiu special, prin Kalmár Erik Attila, care a fost desemnat cel mai bun sportiv masculin la juniori III.

Clasările pe podium obţinute de sportivii de la Wolf Oradea:

Locul I: Kalmár Erik (2), Halász Anna, Gui Daria, Chirla Rebeca, Marchiș Adrian, Molnár Balázs şi Balog Erik

Locul II: Kalmár Erik, Robu Ioana, Borz Cristian, Halász Anna, Ciorba Zselyke, Borsi Edvin şi Bajgyik Baranyi Botond

Locul III: Gui Daria, Ciorba Zselyke, Szegedi Beatrix, Debreczeni Kevin, Borsi Edvin, Bajgyik Baranyi Botond, Molnár Balázs, Szerefi Erik, Mikló Eliza, Pop Patrik, Halász Levente şi Halász Anna.

„Mulțumim arbitrilor Cornea Casandra, Szabó János, Cosma Rareș, ajutoarelor de instructori Simon Barbara și Szabó Alexa și, nu în ultimul rând, mulțumim părinților care au contribuit la deplasarea echipei. Felicitări pentru rezultatele obținute!”, a transmis într-un comunicat conducerea clubului CS Wolf Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!