Sportivii orădeni au avut evoluţii foarte bune la întrecerile Campionatului Naţional de tir sportiv, la arme cu aer comprimat şi glonţ, pentru juniori II şi III, care s-a desfăşurat la Bucureşti în perioada 23-24 iulie. Astfel, trăgătorii de la CS Universitatea Oradea, sportivi pregătiţi de antrenori Vasile Leţ şi Adriana Floruţa, şi-au trecut în cont nu mai puţin decât 37 de medalii.

De menţionat că 28 dintre aceste medalii au fost cucerite la categoria de vârstă a juniorilor III, dintre care 20 în probele individuale, iar 8 în cele pe echipe. Sportivii medaliaţi la juniori III au fost: Alexandra Roman, Andreea Lezeu, Alexandra Ghergheleş, Victor Lupşea, Paula Cristian, Tudor Gherman, Mihai Gherman, Magdiel Sipa, Sara Meşter, Ştefania Vidican.

La juniori II, sportivii orădeni au cucerit 9 medalii, dintre care două în probele individuale, iar şapte în cele pe echipe. Astfel: Cristina Stoie – medalie de aur la puşcă 40 focuri glonţ, cu 386 de puncte, nou record personal; Andrea Popescu – medalie de bronz la pistol 40 focuri aer comprimat; echipa feminină, alcătuită din Cristina Stoie, Alexandra Coita şi Coralia Urdea – medalii de argint la puşcă 40 focuri culcat glonţ, la puşcă 40 focuri aer comprimat, la puşcă 3x20 focuri glonţ, la 20 focuri genunchi glonţ, respectiv la 20 focuri picioare glonţ; echipa masculină alcătuită din Norbert Grama, Alexandru Cheregi şi Victor Lupşea – medalii de bronz la 40 focuri aer comprimat, respectiv la pistol liber 40 focuri glonţ.

Cât priveşte următoarea competiţie, în perioada 26-31 iulie, sportivii secţiei de tir sportiv de la CSU Oradea vor participa la Bucureşti, la întrecerile etapei finale a Campionatului Naţional pentru seniori şi juniori I.