Handbaliştii de la CSM Oradea au fost învinşi, duminică, în cel de-al doilea şi ultimul joc pe care l-au disputat la turneul Diviziei A de la Turda.

Elevii antrenorului George Tăutu au primit de această dată replica echipei CSM Sighişoara, una dintre pretendentele la prima poziţie a clasamentului.

Cu problemele de lot avute din cauză că mai mulți sportivi ai echipei au fost infectați cu Covid-19, formaţia orădeană nu a putut să-i facă faţă partenerei de întrecere, care s-a impus la o diferenţă de patru goluri, cu scorul de 41-37.

După cum o arată şi scorul, a fost o partidă bogată în realizări pe tabela de marcaj, echipa din Sighişoara conducând şi la pauză, la o diferenţă de două goluri, cu 22-20.

Vineri, în prima zi a turneului, CSM Oradea a învins Politehnica Timişoara, iar meciul de sâmbătă, cu Academia Minaur Baia Mare, nu s-a disputat deoarece maramureşenii nu s-au prezentat la turneu. Ulterior, jocul a fost omologat cu scorul de 10-0 pentru bihoreni, care ocupă, astfel, după acest prim turneu al Seriei C, cu 6 puncte, la egalitate cu ACS Szejke Odorheiu Secuiesc, de pe locul 2, dar şi cu echipa gazdă AHC Potaissa Turda, situată pe poziţia a 4-a. Departajarea între cele trei formaţii este dată de golaveraj, unde Oradea are +9, Odorhei +11, iar Potaissa Turda +7.

Pe primul loc se află CSM Sighişoara, formaţie care a acumulat punctaj maxim, 9 lungimi.

La turneul de la Turda, CSM Oradea a participat în efectiv redus, cu doar 14 jucători, fiind lipsită de şapte dintre componenţii lotului.

Următorul turneu al campionatului Divizia A, Seria C, la handbal masculin este programat în perioada 21 - 24 ianuarie 2021.