Cu trei sportivi de la Carcover Racing Team Oradea în componenţă, echipa naţională de mountain bike olimpic (XCO) a României s-a aflat în Grecia în weekend, unde a luat startul la întrecerile Campionatului Balcanic de MTB 2017.

Cei trei orădeni care au concurat pentru echipa reprezentativă sunt Eszter Bereczki, Raul Sînza şi Dragoş Maliţa.

Desfăşurată în cadrul cursei UCI C2 de la Lepanto, întrecerea a adus trei medalii pentru delegaţia ţării noastre, două fiind de aur, obţinute de cadeţii Eszter Bereczki şi Patrick Pescaru, în timp ce juniorul Raul Sînza a obţinut bronzul.

Orădeanca Eszti Bereczki a obţinut medalia de aur în competiţia cadetelor, în vreme ce a doua medalie de aur a fost cucerită de delegaţia României, în competiţia cadeţilor, prin Patrik Pescaru.

Orădeanul Raul Sînza a sosit al treilea în competiţia juniorilor, el aducând, astfel, a treia medalie degelaţiei ţării noastre.

La această ediţie a "Balcaniadei", reprezentativa României s-a prezentat cu doi cadeţi, Dragoş Maliţa şi Patrick Pescaru, patru juniori, Raul Sinza, Alexandru Zeleznik, Vlad Păcurar şi Roberto Burţa, o cadetă, Eszter Bereczki, doi rideri U23, Attila Malnasi şi Ede Molnar şi doi sportivi Elite, la masculin: Valentin Roşoagă şi la feminin: Suzanne Hilbert.