La invitaţia preşedintelui Federaţiei de Muay Thai din Serbia, Slavisa Janjos, reprezentanţii clubului orădean Combat Gym s-au deplasat la Zrenjanin, unde a avut loc cea mai importantă competiţie de Muay Thai a anului 2024, "Serbian Muay Thai Open", aflată la prima ediţie. 

Competiţia a reunit sportivi din 8 ţări: Serbia, Bulgaria, Grecia, Muntenegru, Croaţia, Slovenia, Slovacia şi România. Ţara noastră a fost reprezentată de Combat Gym Oradea prin sportivii Beni Iluţ şi Levi Kovacs. 

Beni Iluţ (foto stânga) l-a întâlnit în finală pe sportivul local Nikolaj Stanisavljev, pe care l-a învins prin decizie unanimă, câştigând categoria 12-13 ani, -42 kg.

Beni Ilut Muay Thai

La rândul său, Levi Kovacs (foto jos, dreapta), aflat doar la a doua participare la o competiţie de Muay Thai, l-a învins în semifinale pe croatul Robert Romanik printr-un TKO spectaculos, iar în finală l-a învins la puncte prin decizie unanimă pe sârbul Nicola Dunovic, câştigând categoria +18 ani, -91 kg. 

„A fost o bună oportunitate şi experienţă pentru cei doi tineri sportivi de a reprezenta Oradea şi România la un nivel foarte ridicat din punct de vedere competitiv. Următoarea provocare pentru cei doi sportivi şi clubul nostru sunt Campionatele Mondiale de Muay Thai şi Kickbox din Ungaria", a transmis, într-un comunicat, Florin Pintea, preşedintele clubului Combat Gym Oradea.

Levi Kovacs Muay Thai

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!