Sportivi cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani de la mai multe cluburi din ţară şi-au dat întâlnire la turneul de tenis dotat cu Cupa 8 Martie, care s-a desfăşurat în perioada 29 februarie și 3 martie, pe terenurile de lângă baza sportivă Arena Antonio Alexe.

Competiţia, care a fost organizată de clubul CSM Oradea, a programat meciuri atât pentru fete cât şi pentru băieţi.

Printre laureaţii turneului s-au numărat şi câţiva orădeni. La 18 ani feminin, Patricia Goina, de la clubul CSM Oradea, a obţinut locul I, după ce în finală a învins-o pe Ioana Luca, de la CSŞ Mediaş, cu scorul de 6-1 şi 6-0. De asemenea, la 18 ani masculin, Ion Arcasa Straciuc, tot de la CSM Oradea, a câştigat categoria, după ce în ultimul act l-a învins, la capătul a două seturi, cu 6-3, 6-2, pe Radu Iercoşan, de la Cristal Hunedoara.

La categoria 14 ani însă Vanessa Nocaci de la Sănătatea Oradea a disputat finala probei de simplu feminin, unde a cedat în faţa Oanei Flonta, de la CSM Zalău, care s-a impus la capătul a două seturi, 6-4, 7-5. La masculin, Ryan Dan Szilagyi, de la ACS, a ajuns şi el până în ultimul act, unde a fost învins de Matei Todoran, de la CS Harnut Radu, după trei seturi de joc, scor 2-6, 6-4, 6-4.