Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea i-au audiat, sâmbătă, pe cei doi orădeni reţinuţi cu o seară mai devreme în cadrul anchetei demarate pentru dovedirea unei grupări profilate pe obţinerea de credite cu documente false şi suspectată de o pagubă de 150.000 lei în dauna unor bănci.

La finalul audierilor, cei doi, Angela Babo şi concubinul ei, Marius Raul Simon, au fost puşi în libertate însă au primit interdicţia de a părăsi ţara pentru următoarele 29 de zile.

Cei doi au fost reţinuţi vineri, în cadrul unei acţiuni în forţă a poliţiştilor Direcţiei naţionale de Investigare a Fraudelor şi cei ai Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor, pentru destructurarea unei grupări profilată pe înşelarea unităţilor bancare prin obţinerea unor credite de nevoi personale cu documente de identitate şi angajare false.

Citiţi mai multe despre noua anchetă a poliţiştilor Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor în: "Percheziţii şi reţineri la Oradea: este vizată o grupare profilată pe obţinerea de credite cu documente false"