În primele trei zile ale acestei luni, în Sala Sporturilor din Focșani, s-au desfășurat întrecerile Finalei Campionatului Național de Judo pentru Juniori, sportivi sub 21 de ani.

La această finală, au participat 240 de sportivi de la 56 de cluburi din întreaga țară.

Printre aceștia s-au aflat și câtva tineri judoka de la LPS-CSS Bihorul Oradea, sportivi care au avut o bună evoluție, încununată cu două titluri de campioni naționali.

Robert Boldiș (foto stânga), care a concurat la categoria 73 kg, a devenit campion național și medaliat cu aur, după ce a obținut cinci victorii în cadrul unei categorii cu 31 de sportivi la start.

De asemenea, David Fodor (foto centru), la categoria 81 kg, a devenit și el campion național și și-a asigurat medalia de aur, după ce a obținut patru victorii în cadrul unei categorii cu 24 de participanți la start.

La rândul său, Bianca Suciu, de la categoria + 78 kg, s-a clasat pe locul 5, după ce a pierdut semifinala și apoi și meciul pentru locul 3.

O evoluție foarte bună a avut și un alt orădean legitimat la CSM Oradea, proaspătul campion național de tineret și medaliat cu argint la Cupa Europeană de Juniori de la Atena. Este vorba despre Ioan Dzițac (foto dreapta), care la categoria 66 kg a devenit și el campion național, numai că el a punctat pentru clubul de proveniență, CSS Lugoj.

Sportivii orădeni sunt pregătiți de profesorii Olimpia Ianc, Alexandru Goncearenco și Emil Morar.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!