Toţi cei şapte sportivi de la LPS Liberty Oradea, care au participat, în perioada 29-30 octombrie, în Croaţia, la Osijek, la întrecerile celei de-a III-a etape a concursului internaţional "Euro Regional Judo League", s-au întors cu medalii.

Competiţia a fost rezervată tinerilor judoka sub 16 ani, care au provenit de la cluburi din Croaţia, Ungaria, Serbia şi România.

Orădenii au cucerit trei medalii de aur, tot trei de argint şi una de bronz. Cele mai bune performanţe le-au obţinut: Cosmin Suciu  (la categoria 60 kg), David Fodor (73 kg) şi Alex George Creţ (81 kg), toţi situaţi pe primul loc.

Pe locul II şi, implicit, în posesia medaliilor de argint au intrat: Salorta Lungu (57 kg), Robert  Boldiş (60 kg) şi David Kasziba (+81 kg). Locul al III-lea a fost ocupat de Bianca Suciu (+70 kg).

Întrecerile de la Osijek au reunit la start peste 500 de sportivi. Ultima etapă se va desfăşura la Arad, în decembrie, ocazie cu care vor fi premiaţi sportivii cei mai bine clasaţi şi cu cele mai multe puncte acumulate, în urma celor 4 etape.