Clubul CSM Oradea, în colaborare cu Primăria Oradea şi Asociaţia Vladimir Angelman organizează luni, de la ora 18, la Bazinul "Ioan Alexandrescu", cea de-a patra ediţie a meciului caritabil de polo de Crăciun între echipele CSM Oradea-SENIORI şi CSM Oradea - Juniori.

Meciul, devenit tradiţie, reuşeşte să adune în fiecare an oameni generoşi care prin suportul lor, susţin progresele lui Vladimir, un copil născut cu un sindrom rar - Angelman, şi îi oferă şansa de a accesa terapiile atât de necesare recuperării.

Invitat special al acestei ediţii va fi Adrian Alexandrescu, unul dintre cei mai buni arbitri de polo din lume. Evenimentul va fi prezentat de către Cătălin Popa, binecunoscuta voce a Swimathonului. La pauză mare, spectatorii vor avea ocazia să liciteze o minge de polo semnată de toţi jucătorii echipei vicecampioane.

Pentru o donaţie de minim 50 de lei, organizatorii oferă tricoul oficial al evenimentului. "Fiecare donaţie sau gând bun îl vor aduce pe Vladimir cu un pas mai aproape de primul pas!", mai transmit organizatorii evenimentului.