În urma evenimentului caritabil "Joacă pentru ce contează", care s-a desfăşurat la Baza Sportivă a Tineretului din incinta LPS Bihorul, organizatorii au anunţat că au reuşit să strângă 29.000 lei. Astfel, în următoarele săptămâni vor cumpăra aparatură pentru dotarea locurilor de joacă din parcul Olosig pentru copiii cu dizabilităţi.  

Printr-o informarea transmisă presei, organizatorii - Centrul Pentru Dezvoltare by Frends Oradea şi ACS Progress Oradea - au ţinut să mulţumească voluntarilor, partenerilor, colaboratorilor, sponsorilor şi participanţilor de la Cupa de mini-fotbal "Joacă pentru ce contează", care a avut loc în 22 octombrie.

În urma competiţiei sportive, care a adunat la un loc echipe de elevi de la diferite şcoli din Oradea precum şi seniori iubitori de mini-fotbal, au fost strânși 29.000 de lei din donaţii.

Ca atare, cele două organizaţii vor cumpăra în zilele ce urmează aparatură destinată copiilor cu dizabilităţi pentru dotarea locurilor de joacă din Parcul Olosig.

În ceea ce priveşte rezultatele turneului de minifotbal, la categoria claselor I – IV, pe primul loc s-a situat echipa Şcolii Gimnaziale Oltea Doamna, pe locul 2 – Atletico 1, iar pe poziţia a 3-a – ACS Dinamic Oradea. La categoria claselor V – VIII, câştigătoarea a fost LPS Dianu, urmată de echipa Cheresig, iar pe locul 3 de LPS Bihorul 1.

La categoria claselor IX – XII, prima poziţie a revenit formaţiei LPS 12 A, urmată de LPS City şi de ACS Dinamic Oradea.

În fine, la categoria seniorilor, turneul a fost câştigat de echipa Penitenciarul Oradea, urmată de NRGYM Granitex şi de Celestica.

Organizatorii proiectului mai anunţă că cei care vor să susţină în continuare proiectul, mai pot dona până la sfârşitul acestei săptămâni, prin virament bancar, în conturile asociaţiei ADL Bihor: RO83BTRLRONCRT0654743701, RO33BTRLEURCRT0654743701 (euro), respectiv RO37BTRLUSDCRT0654743701 (dolari).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!