Conducerea societăţii de transport local face un apel la orădeni pentru identificarea unui şofer care a provocat un incident rutier şi a fugit de la locul accidentului.

Conform unui comunicat al OTL, duminică seara în jurul orei 18:45, autobuzul cu numărul BH-13-TLO rula pe strada Muntele Găina când un Renault de culoare albastră cu numere provizorii, ieşind de pe strada Dobrogei şi nerespectând indicatorul Stop, i-a tăiat calea, acroşându-l în partea stângă.

Pentru a evita o coliziune frontală, şoferul autobuzului a fost nevoit să vireze mult în partea dreaptă, intrând într-un copac de pe marginea carosabilului. În timpul manevrei şoferul s-a lovit uşor la cap dar, din fericire, călătorii nu au suferit leziuni.

Imediat după tamponare, autoturismul Renault a părăsit în viteză locul accidentului, fără a putea fi identificat după numărul de înmatriculare nici de conducătorul auto şi nici de cele două pasagere aflate în autobuz.

Echipajul de Poliţie venit la locul accidentului a constatat nevinovăţia conducătorului auto atât din declaraţiile conducătorului auto, cât şi ale celor două persoane aflate în autobuz.

OTL face apel la eventualii martori ai accidentului care pot da detalii care ar duce la identificarea şoferului care a provocat accidentul să se adreseze organelor de Poliţie sau conducerii societăţii de transport.