Lucrările de infrastructură derulate în oraş obligă OTL să modifice traseele autobuzelor. Potrivit unui comunicat al societăţii de transport local local, începând din 21 octombrie linia de autobuz 13, pe sensul de mers către Parcul 1 Decembrie, va fi deviată pe strada Gheorghe Doja cu staţii în zona intersecţiei cu strada Barbu Ştefănescu Delavrancea şi în vecinătatea Facultăţii de Mediu.

Măsura a fost luată din cauza lucrărilor la reţeaua de termoficare aflate în desfăşurare pe strada Louis Pasteur. Traseul liniei 13 pe direcţia de mers către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea va rămâne nemodificat.

Tot începând de miercuri va fi modificat şi traseiul liniei 14 C. Pe sensul de deplasare către Cazaban, autobuzele vor circula pe traseul străzilor Principatele Unite, Constructorilor, Piaţa Cazărmii, Roşiorilor, Tudor Vladimirescu.

Se vor înfiinţa staţii noi în zona pasarelei de pe strada Principatelor Unite, lângă numărul 76 din strada Principatelor Unite precum şi în zona străzii Roşiorilor.

Pe sensul de mers către Centru se vor înfiinţa staţii pe strada Tudor Vladimirescu în dreptul numerelor 42 şi 14.

OTL mai menţionează că modificările au fost făcute la cererea orădenilor şi vor rămâne valabile până la redeschiderea circulaţiei pe podul Ladislau, aflat în reparaţii.